Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /homepages/27/d648918076/htdocs/clickandbuilds/SilviaSumell/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Sobre mi… | Sílvia Sumell

Sílvia Sumell

Psicóloga. Acreditada com a PGS (Psicòleg General Sanitari) pel COPC.

Parlem?
93 207 20 34

Sobre mi…

Nascuda a Palamós (Girona) el 1976 sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 1999 amb el Itinerari de Psicologia Clínica. Actualment disposo de l’acreditació específica com a Psicòleg General Sanitari pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).  Membre de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC www.scritc.org) des del 2008.

Un cop finalitzats els meus estudis, vaig treballar durant uns anys com a professora associada a la Llicenciatura de Psicologia i a la Diplomatura de Logopèdia de la UAB dins el Departament de Psicologia de la Salut i Social (Àrea de coneixement de Personalitat, Avaluació i Tractament psicològic) impartint classes a les assignatures de Introducció a la Psicopatologia del Nen i de l’Adult, Avaluació Psicològica i  Trastorns Secundaris de  la Parla i del Llenguatge. Seguidament vaig decidir continuar amb la meva formació i mentre treballa en l’àmbit públic de la Salut Mental en adults vaig realitzar el Màster en Psicopatologia Clínica de l’Adult a la UAB el 2001-03 amb qualificació d’excel·lent i premi al millor treball de recerca sobre el tractament grupal en el Trastorn Obsessiu Compulsiu. Durant aquesta època vaig poder agafar experiència en el funcionament de molts dels serveis de la xarxa pública (CSMA, centre de dia i unitats hospitalització de pacients aguts). Mica en mica però el meu camí va anar cap a l’àmbit privat, primer especialitzant-me en trastorns d’ansietat i estrès al costat de supervisors d’important qualificació i expertesa i posteriorment cap a l’àmbit infantil i de la neuropsicologia. El 2010-11 realitzo el Postgrau en Neuropsicologia Clínica de l’Adult i Infantil al Institut Superior d’Estudis Psicològics de Barcelona (ISEP. Diploma d’honor en especialitat de neuropsicologia per mèrits concrets en els estudis) ja que des del  fa uns anys treballo amb el Institut Neurològic de la Memòria.

Durant aquest temps he anat col·laborant en la redacció de diferents articles de salut en suplements, revistes digitals i premsa (La Vanguàrdia). He estat tutora d’ alumnes universitaris en pràctiques de la UAB. He col·laborat també de forma directe i indirecte en diferents mútues laborals, realitzant tractaments psicològics, avaluacions neuropsicològiques així com informes psicològics de capacitació laboral per ICAM (Institut Català d’Avaluacions Mèdiques).

Disposo doncs d’una àmplia formació i experiència en psicologia clínica, sobretot en la Teràpia Cognitiu Conductual basada en l’evidència. El meu exercici professional, des de fa temps s’ha desenvolupat des de l’àmbit privat i són aquests 15 anys d’experiència els què m’han permès desenvolupar-me tant en l’àmbit d’adults, infanto-juvenil i de gent gran.

Actualment em podeu trobar presencialment i des del 2010 desenvolupant la meva activitat clínica al Institut Neurològic de la Memòria (INM), juntament amb el neuròleg Dr. Domènec Gil Saladié, des d’on espero poder-vos ajudar i virtualment a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) on des del 2008 exerceixo de tutora dels alumnes del Grau de Psicologia.

Visita el meu perfil a Linkedln 

logo-copclogo_inm